Hebben is hebben, maar krijgen is de kunst. En daarbij speelt tijd geen onbelangrijke rol. Voor u het weet gaat kunst aan uw neus voorbij. Blijf daarom steeds op de hoogte van onze eerstkomende veilingen in uw regio en wees er als de kippen bij!

FAQ


 1. Catalogussen en foto’s zijn nooit te verkrijgen online, alsook geen veilingresultaten: sold or not sold.

 2. Catalogussen en de voorwaarden zijn steeds op de expositie voor de veiling te verkrijgen.

 3. Alle kunstwerken zijn geëxpertiseerd op hun echtheid en worden ter goeder trouw gecatalogeerd nadat ze werden gecontroleerd door experts, kenners, museums, foundations of door de artiest zelf. Sommige zijn vergezeld van certificaten, oud of nieuw.

 4. Bij ons kan u niet telefonisch bieden, wel kan er iemand in uw plaats (vrienden, familie, kennissen, enz.) kopen in opdracht van u.

 5. U kan ook een schriftelijk bod uitbrengen. Deze invulbon kan u op de expositie verkrijgen.

 6. Als u goederen wenst binnen te brengen voor onze volgende veiling, dient er een formulier (zie contact) ingevuld te worden. Er wordt een overeenkomst opgemaakt voor het veilen van uw kunstwerk, natuurlijk na samenspraak en overeenkomst. Het kunstwerk wordt eerst grondig geëxpertiseerd, geanaliseerd en indien kan, gecertificeerd met garantie, voor het in veiling gaat.

 7. Wij zijn op zoek en aanvaarden enkel: moderne hedendaagse kunst. Indien u antiek of chinees porselein of andere kunst wil veilen, willen wij u graag verder helpen naar een ander veilinghuis.

 8. Bij aankoop van een kunstwerk in onze veiling krijgt u automatisch een uitnodiging voor de volgende veiling in uw buurt.

 9. Wij expertiseren en schatten gratis uw moderne en hedendaagse kunstwerken tijdens de expositie. Enkel op afspraak

 10. Onze kunstwerken zijn afkomstig (zoals bij alle andere veilinghuizen ter wereld) van particulieren, erfenissen, onverdeeldheid, handelaars, kunstverzamelaars, galerijen, investeerders, notarissen, curatoren, beleggers, deurwaarders, faillissementen, enz.
  Besluit: mensen laten bij ons kunstwerken veilen omdat zij dit het geschikte moment vinden om hun kunstwerk te koop aan te bieden. Deze worden dan onderzocht naar herkomst, materie, periode, enz. en worden gecatalogeerd.

 11. U kan uw kunstwerken na de veiling bij u thuis laten leveren. Het transport gebeurt altijd de eerstvolgende maandag na de veiling en kan worden gereserveerd onmiddellijk na de veiling op zondag.

 12. Veel mensen kiezen voor ons veilinghuis omdat we geen resultaten op internet plaatsen.

 13. MODERNE KUNST IS IN ! Nu geld, aandelen, coins, … bijna niets meer opbrengen.